rank website on google @ google seo rank website on google, google seo. rank website on bing @ bing seo Rank website on bing, bing seo. google knowledge graph @ knowledge graph Google knowledge graph, knowledge graph. google @ sitelinks Google sitelinks. Ctr manipulation tool @ ctr manipulation @ ctr manipulation service ctr manipulation tool, ctr manipulation, ctr manipulation service. ranking factors in google @ google ranking factors Ranking factors in google, google ranking factors. increase website ctr@ website ctr@ website ctr in google Increase website ctr, website ctr, website ctr in google. bad seo backlinks @ good seo backlinks Bad seo backlinks, good seo backlinks. google suggestions @ google autocomplete Create google suggestions, google autocomplete.

Przekaż nam swój 1,5% Fundacja Caietanus KRS 0000495898

 

Przekaż 1% naszej organizacji

Rozliczenie PIT 2022 z PITax.pl oraz IWOP jest możliwe w ramach projektu “PITax.pl dla OPP”.

Aktualności

Co się wydarzyło w "Kuchennych doświadczeniach"?

Trwa wdrażamy projekt  pn. "Kuchenne doświadczenia", finansowany z Fundacji "ANWIL dla Włocławka". W  marcu w zajęciach z projektu brały udział grupy dzieci i młodzieży wraz ze swoimi steetworkerami oraz uczniowie, zarównio w zajęciach otwartych jak również warsztatowych,  z Zespołu Szkół nr 3 we Włocławku.  "Doświadczenia" były bardzo ciekawe i smakowite. Obserowano zjawiska występujące podczas produkcji majonezu, ścinania się białek, podczas piecznia mięsa, zmiany podczas obróbki surowców, zagęszczania potraw itp. Były też lekcje otwarte z języka angielskiego zawodowego, gdzie uczniowie utrwalali nazwy surowców, czy zajęcia z bilogii, gdzie poznawali surowce z piramidy żywieniowej, które mają pozytywany wpływ na podnoszenie odporności zdrowotnej naszego organizmu. Podczas zajęć nagrywane są również krótkie filmiki. Odbyło  się również wyjście do zakładu produkcyjnego- RUN Chłodni we Wlocławku, gdzie uczniowie- uczestnicy projektu, mogli obserwować urządzenia i proces obróbki mięsa oraz głębokiego mrożenia surowców. Na ostatnich zajęciach z projektu uczniowie poznawali bakalie oraz sposób wypieku i zdobienia tradycjynych mazurków. Przed nami kolejne zajęcia dla poszczególnych grup. Mamy nadzieję, że będą znów bardzo ciekawe. Zachęcamy do odwiedzania naszego fanpage Fundacji Caietanus na Facebook i oglądania licznych galerii i filmików z projektu.

  • artuku+é1
  • artuku+é2
  • artyku+é3
  • artyku+é4

  • artyku+é5
  • artyku+é6
  • artyku+é7
  • artyku+é8

Copyright (c) Fundacja Caietanus 2013. All rights reserved.
Designed by mixwebtemplates.com

KRS 0000495898