rank website on google @ google seo rank website on google, google seo. rank website on bing @ bing seo Rank website on bing, bing seo. google knowledge graph @ knowledge graph Google knowledge graph, knowledge graph. google @ sitelinks Google sitelinks. Ctr manipulation tool @ ctr manipulation @ ctr manipulation service ctr manipulation tool, ctr manipulation, ctr manipulation service. ranking factors in google @ google ranking factors Ranking factors in google, google ranking factors. increase website ctr@ website ctr@ website ctr in google Increase website ctr, website ctr, website ctr in google. bad seo backlinks @ good seo backlinks Bad seo backlinks, good seo backlinks. google suggestions @ google autocomplete Create google suggestions, google autocomplete.

Przekaż nam swój 1,5% Fundacja Caietanus KRS 0000495898

Przekaż 1% naszej organizacji

Rozliczenie PIT 2022 z PITax.pl oraz IWOP jest możliwe w ramach projektu “PITax.pl dla OPP”.

Konkurs "Wiedza i doświadczenie"

Konkurs "Wiedza i umiejętności" to działanie z projektu "Kuchenne doświadczenia" finansowane z Fundacji "ANWIL dla Włocławka".
W Zespole Szkół nr3 we Włocławku w dn. 11.05.2017 r odbył się konkurs pn. "Wiedza i umiejętności" w ramach realizowanego przez Fundację Caietanus w partnerstwie ze szkołą projektu edukacyjnego "Kuchenne doświadczenie", Celem projektu pn. „Kuchenne doświadczenia” jest podniesienie wiedzy na temat nauk ścisłych, zjawisk fizycznych i chemicznych i innych występujących w kuchni. W konkursie wzięły udział drużyny, składające się z uczniów włocławskich gimnazjów, uczestników projektu oraz zaproszonych gości. W pracach komisji wzięli udział przybyli goście z RUN Chłodni i TESCO oraz włocławscy streetworkerzy.W trakcie konkursu uczniowie mogą mogli sprawdzić swoją wiedzę i umiejętności na temat zjawisk w kuchni oraz umiejętności zawodowe, nie tylko w kuchni ale również w inne, często powiązane z nią. Uczniowie w czasie konkursu rozpoznawali zapachy, ważyli i obliczali cenę surowca, ubijali pianę z białek czy obierali jabłka. W trakcie imprezy wszyscy mogli obejrzeć galerię zdjęć a między konkurencjami filmiki z zajęć z projektu. Wszystkie drużyny otrzymały atrakcyjne nagrody, min.. grille, opiekacze- urządzenia i rzeczy przydatne w kuchni. W ramach projektu będą się odbywały jeszcze zajęcia do końca maja br w nowoczesnej pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół nr 3 we Włocławku. Dużo zdjęć z imprezy zamieściły Promocje Włocławskie

• konkurs 1
  • zdjecie 5