Targi Zdrowia- III edycja

23.09.2017 w godz. 12.00 - 17.00 w CH Wzorcownia - Plac Grodzki odbędzie się juz III edycja imprezy, skierowanej do mieszkańców Włocławka i wszystkich zainteresowanych działaniami prozdrowotnymi. Targi Zdrowia to impreza promująca zdrowy i aktywny styl życia dla różnych grup ludności, odbywać się będzie pod patronatem Prezydenta Miasta Włocławka i współfinansowana ze środków Gminy miasto Włocławek. Podczas targów odbędzie się zbiórka krwi, pokazy klubu Fitexpertteam GYM, badania ciśnienia i poziomu cukru, pokazy ratownictwa medycznego, różnych grup sportowych, tanecznych oraz wiele innych atrakcji. Podczas Targów będziemy popierać i zachęcać wszystkich miłośników dwóch kółek do włączenia się w akcję "Kręcimy kilometry dla Włocławka". Odbędzie się również zbiórka charytatywna na rzecz chorej na nowotwór młodej mamy. Zachęcamy do rozpowszechniania wydarzenia na fb i do udziału w imprezie.

• targizdrowia3