"Decydujesz, pomagamy" - głosowanie w TESCO trwa

Głosowanie w TESCO trwa i jest twarda rywalizacja o głosy klientów sklepu. Nie sugerujemy się liczbą głosów w poprzednich tygodniach głosowania, gdyż ostatnie dni wrzucania żetonów mogą ostateczny wynik całkowicie odwrócić. Dzięki Państwa głosom chcemy zdobyć środki finansowe dla dzieci,które korzystają z różnego rodzaju wsparcia i terapii w Zespole Szkół nr 3. Ten sprzęt rehabilitacyjny i pomoce będą służyły przez długi czas i nie będzie to jednorazowa akcja. Obecnie w ZS nr 3 uruchomiono specjalistyczny ośrodek z wczesnego wspomagania dla dzieci, z którego korzystają potrzebujące pomocy dzieci z włocławskich przedszkoli i szkół oraz z okolic Włocławka. Chromoterapia- terapia kolorami będzie wspomagać terapie. Mamy nadzieję, że w tym tygodniu poprzedzającym Dzień Dziecka, podczas zakupów w TESCO zagłosujecie na projekt, dotyczący wsparcia dla dzieci. Z góry pięknie dziękujemy w imieniu wszystkich potrzebujących tej terapii.

• 33156248_2102632673350131_329220392973500416_n
  • 33176525_2102632623350136_6252201648182001664_n