Realizujemy swoje działania

W maju i czerwcu realizujemy swoje zaplanowane działania. Wdrażamy też projekty na które otrzymaliśmy dotację. Od maja br rozpoczeliśmy realizację projektów: "Terapie wspomagające rozwój osób ze spektrum autyzmu" z Klubem Rodziców Autyzm Włocławek i okolice, Klub Filmowy Kajtek, który działa w Zespole Szkół nr3 oraz "Zdrowo i aktywnie" , który jest realizowany  z Parafialno - Osiedlowym Klubem seniora na osiedlu Michelin. Ponadto odbywają się cykliczne zajęcia w Klubie Kajetan. W tym czasie odbyły się różne akcje charytatywne, których celem było zebranie środków dla chorej Dominiki, na zakup pomocy dydaktycznych dla dzieci ze szpitalnych oddziałów we Włocławku, czy wsparcie pogorzelców z osiedla Południe. A przed nami kolejne działania - przygotowanie półkolonii dla dzieci, na które otrzymaliśmy grant na projekt pn. "Nasze Wspólne leśne wakacje" z Fundacji "ANWIL dla Włocławka". Wiecej aktualnych informacji o naszych działaniach zamieszczamy na profilu Fb Fundacji Caietanus, zachęcamy do śledzenia aktualności.

• 20190611_141007
  • 20190613_152728