Targi zdrowia

Fundacja Caietanus rozpoczęła realizację projektu pt. „Targi Zdrowia”, dofinansowanego w ramach konkursu grantowego, przez Urząd Miasta Włocławek.Celem projektu jest organizacja ogólnodostępnej imprezy o charakterze profilaktycznym, zdrowotnym z ofertą dla osób 50+,promującym nawyki sprzyjające zachowaniu i poprawie zdrowia, kondycji fizycznej, samopoczucia, rozrywki, rozwijania zainteresowań, wiedzy, hobby i pasji, turystyki itp.

Głównym wydarzeniem w ramach projektu będzie impreza, która odbędzie się 3 października 2015 r w godz. od 10.00-19.00 w C H Wzorcownia.. Podczas targów będzie przedstawiona oferta wystawców dotycząca: zdrowia, sanatoryjna, aktywnego stylu życia i odżywiania, rozrywki, sportowa edukacyjna, rozwijająca zainteresowania i pasję, turystykę, klubów, rehabilitacyjna, kosmetyczna, dla niepełnosprawnych i inne. W trakcie będzie wystawa prac artystów, występy zespołów artystycznych oraz prezentacje instytucji kulturalnych, mających ofertę dla osób 50+;

W czasie imprezy odbędzie się zbiórka krwi oraz będą prowadzone konsultacje medyczne.

Gwiazdą imprezy będzie DJ Wika, osoba która swoją aktywnością pobudza innych do działania i czerpania radości z życia.

Instytucje zainteresowane udziałem w targach mogą zgłaszać się do 23.09.2015r przesyłając informację na adres mailowy. Niżej załączony jest formularz zgłoszeniowy i regulamin Targów Zdrowia.

Formularz zgłoszeniowy

Regulamin