rank website on google @ google seo rank website on google, google seo. rank website on bing @ bing seo Rank website on bing, bing seo. google knowledge graph @ knowledge graph Google knowledge graph, knowledge graph. google @ sitelinks Google sitelinks. Ctr manipulation tool @ ctr manipulation @ ctr manipulation service ctr manipulation tool, ctr manipulation, ctr manipulation service. ranking factors in google @ google ranking factors Ranking factors in google, google ranking factors. increase website ctr@ website ctr@ website ctr in google Increase website ctr, website ctr, website ctr in google. bad seo backlinks @ good seo backlinks Bad seo backlinks, good seo backlinks. google suggestions @ google autocomplete Create google suggestions, google autocomplete.

Przekaż nam swój 1,5% Fundacja Caietanus KRS 0000495898

Przekaż 1% naszej organizacji

Rozliczenie PIT 2022 z PITax.pl oraz IWOP jest możliwe w ramach projektu “PITax.pl dla OPP”.

Poznajemy historię naszego miasta i Kujaw- zwiedzanie z przewodnikiem

Fundacja Caietanus realizuje projekt finansowany z Fundacji "ANWIL dla Włocławka” pt. "Aktywnie z pasją". W ramach tego projektu w dniu 07.11.2015 r grupa chętnych osób 50+ wzięła udział w wyjściu po ciekawych miejscach naszego miasta. Wspólnie z przewodnikiem Panem Andrzejem Winiarskim grupa poznawała historię Placu Kopernika, katedry, kościółka Św. Witalisa oraz okolicznych budynków i ulic. Uczestnicy mogli porównać obecny stan z dawnym fotografiami, prezentowanymi przez przewodnika w albumach oraz historię naszego miasta i Kujaw. Pan Andrzej z pasją opowiadał nieznane historię miejsc i osób z nimi związanymi. Uczestnicy z zainteresowaniem słuchali, przypominali sobie te miejsca z dzieciństwa oraz zadawali przewodnikowi pytania. Podczas spotkania ustalono, iż za dwa tygodnie odbędzie się kolejne zwiedzanie podczas, którego uczestnicy będą mogli obejrzeć min. Muzeum Diecezjalne. Zapraszamy wszystkich chętnych do uczestnictwa w spotkaniu, więcej informacji na plakatach, ogłoszeniach pod nr tel 54 4123925, 501531062.

• 20151107_110452