rank website on google @ google seo rank website on google, google seo. rank website on bing @ bing seo Rank website on bing, bing seo. google knowledge graph @ knowledge graph Google knowledge graph, knowledge graph. google @ sitelinks Google sitelinks. Ctr manipulation tool @ ctr manipulation @ ctr manipulation service ctr manipulation tool, ctr manipulation, ctr manipulation service. ranking factors in google @ google ranking factors Ranking factors in google, google ranking factors. increase website ctr@ website ctr@ website ctr in google Increase website ctr, website ctr, website ctr in google. bad seo backlinks @ good seo backlinks Bad seo backlinks, good seo backlinks. google suggestions @ google autocomplete Create google suggestions, google autocomplete.

Przekaż nam swój 1,5% Fundacja Caietanus KRS 0000495898

Przekaż 1% naszej organizacji

Rozliczenie PIT 2022 z PITax.pl oraz IWOP jest możliwe w ramach projektu “PITax.pl dla OPP”.

Wystawa i akcja charytatywna

Od 14 listopada  do soboty 19 listopada br w Muzeum Historii Włocławka przy ul Szpichlernej 19 były prezentowane pracę wykonane w czasie zajęć artystycznych dla dzieci "Artystyczne inspirację ", w ramach projektu pn. " Alternatywa na nudę" dzięki wsparciu ze środków Gminy Miasto Włocławek. Wspólnie podjęliśmy decyzję, iż po wystawie prace dzieci zostaną przeznaczona na licytację, a pozyskane środki zostaną przekazane na leczenie chorej Oli. W sobotę 19 listopada w godz.  od 10 00 do 12.30 odbyły się w Muzeum warsztaty artystyczne i archeologiczne, a o godz.12.30 odbyła się akcja charytatywna na rzecz chorego dziecka. Dziękujemy bardzo za zaangażowanie i pomoc. Dzięki wielkim sercom licytujących osób udało się zebrać 3500zł, które zosały przekazane rodzinie dziecka. Dziękujemy bardzo i prosimy o upowszechnianie zbiórki. https://www.siepomaga.pl/olunia-pedziak

• 20221114_094049
  • 20221114_101239